Over ons

De Huurdersraad bestaat uit verschillende leden. Wij stellen ons graag aan u voor.

Ter info: wij zoeken momenteel nog nieuwe leden om ons kleine maar enthousiaste en gezellige team te versterken. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: secretaris@huurdersraadeemland.nl

Guus Fakkel

Voorzitter

Guus is van origine HR Manager en later bedrijfsadviseur geworden. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied van herinrichten van organisaties in diverse branches en werkgebieden. Zijn streven is de menselijke maat in organisaties vorm te geven. Ook is hij bestuurlijk actief geweest als voorzitter binnen diverse organisaties en verenigingen.

Cees van Essen

Penningmeester

“Ik zal me even voorstellen. Ik ben geboren en getogen Baarinees. Gewerkt bij PTT post en later voor Postkantoren b.v. met als belangrijkste onderdeel het runnen van het postkantoor in Eemnes. Sinds 5 jaar huurder van een seniorenappartement van Eemland Wonen, waardoor ik bestuurslid kon worden van de Huurdersraad van deze corporatie. Het belang om mee te mogen denken en praten over wat de woningbouwvereniging doet voor haar huurders, spreekt mij bijzonder aan.”

Francesca Dreijer-Sigar

Bestuurslid

“Sinds 1955 woon ik in Baarn, weliswaar met onderbrekingen in het buitenland, maar altijd weer teruggekeerd naar Baarn. Ik voel me een echte Baarnaar, want ik heb in Baarn op de lagere school en op de middelbare school gezeten en ik heb op veel plaatsen in Baarn gewoond: Julianalaan, Steijnlaan, Beukenlaan, Gen. Karel vd Heijdenlaan, Uytenbosch, Mozartlaan en sinds 2011 woon ik in de Marisstraat in Het Rode Dorp. Aan de Huurdersraad hoop ik o.a. een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van communicatie. En ik hoop mee te kunnen werken aan het behoud van het bijzondere karakter van het Rode Dorp"

cross